Vendéglátás


Borkóstolás a birtokon

Borainkra és életünkre kíváncsi vendégeinket az Iván-völgyi tetőn várjuk! A présház és birtokközpont előtti teraszról elénk tárul a Sárköz és a Gemenci erdő. A völgyek felé fordulva kedvesen ölel a sok kis présházzal tarkított Pannon táj.

Mindenkit személyesen fogadunk, hisz elsőkézből szeretnénk átadni az általunk megélt borászati, alkotói élményt.

tovább
PIKNIK a szőlőben – a hét bármely napjára foglalható

Itt a jó idő, mozduljunk ki a szabadba! A tavaszi-nyári hónapokban borkóstolóra érkező vendégeinknek új program lehetőséggel készülünk: kosarat készítünk össze, benne borral, pohárral, térképpel és pléddel, de kérésre akár elemózsiával is.

Barangolj a Szekszárdi Borvidéken, mint eddig még soha!

tovább

Eseménynaptár


2020. június
20.
indulás: Szekszárd, Kápolna tér

A már megszokott gyönyörű tájban tartalmas túraútvonallal, két fröccsponttal, a présháznál egy pohár borral és friss melegétellel várunk. Megújult présházunk teraszán és udvarán este 6 óráig borozhatsz barátaiddal.

Betelt! ➻ Részletek

2020. július
03.
présházunk teraszán

Tavaly rendeztük először és a kedvenc nyári programunk lett. Egy laza grillvacsora, egy (két-három) pohár bor és egy kortárs magyar film. Idén is szeretnénk megrendezni.

➻ Részletek és jegyvásárlás

2020. augusztus
29.
présházunk teraszán

Első saját szervezésű koncertünkön a zseniális Sárik Péter Trio lesz a vendégünk. Péterék könnyű kézzel és nagy szabadsággal nyúlnak olyan nehéz témákhoz is, mint amilyen Bartók öröksége.

➻ Iratkozz fel hírlevelünkre és küldjük a részleteket!

Kosárban: 
termék
Összesen: