Vendéglátás


BORKÓSTOLÓ

Borainkra kíváncsi vendégeinket  az Iván-völgyi tetőre várjuk! A présház és birtokközpont előtti teraszról elénk tárul az egész Sárköz és Gemenc. A völgyek felé fordulva kedvesen ölel a sok kis présházzal tarkított Pannon táj.

Mindenkit személyesen fogadunk, hisz elsőkézből szeretnénk átadni az általunk megélt borászati, alkotói élményt.

Borkóstolókat a nemrégiben kialakított Birtokbisztróban tartunk, leginkább pénteken este, szombaton délután és este. Megkérjük kedves vendégeinket, hogy minden esetben ragaszkodjanak az írásban visszaigazolt időponthoz.

Elérhetőségeink – Heimann Ágnes

Telefon: +36209617101 
E-mail: birtokbisztro@heimann.hu

Mit nyújtunk?

Személyre szabott borkóstolót tartunk, figyelembe vevé a vendégeink elképzeléseit is, ezért Önökkel együtt állítunk össze borsorokat. Igény szerint természetesen megmutatjuk a présházat és a pincét is. Alkoholt nem fogyasztó vendégeinknek gyümölcsleveket és szörpöket kínálunk.

A'la carte melegkonyhánk jelenleg nem működik. A borok mellé izgalmas hidegtálakat (saját sonkák, szalonnák és szalámik) és helyi sajtokból összeállított sajttálat kínálunk, kiegészítve idénynek megfelelő helyben készült finomságokkal, zöldségekkel. Glutén érzékeny vendégeinknek kérésre tudunk gluténmentes péksüteményt is kínálni.

Tekintsd meg étlapunkat, borlapunkat!

BORBOLT A PRÉSHÁZNÁL

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek
9:00-16:00

➠ Tipp: írd be Google Maps-be:
Heimann Családi Birtok
Szekszárd, Iván-völgy tető

Telefon:
Heimann Ágnes
+36 20 961 7101

E-mail:
heimann@heimann.hu

RENDEZVÉNYEINK 2023

Ahogy a borainkkal, úgy a rendezvényeinken is értékeket és minőséget követítünk. Iratkozz fel hírlevelünkre, kövess facebookon és instagramon, hogy időben értesülj kis létszámú programjainkról.

SZÁLLÁSOK Szekszárdon

Panzió a Fehér Tehénhez
Kis panzió nagybátyámék, Heimann Feri és Dóri tulajdonában különösen finom reggelivel, tanyasi hangulattal!

Ég és Föld vendégház
Igényesen, modern szemléletben felújított kis tanya (2-3 személynek) a szőlőhegy szívében, nem mellesleg 5 perc sétára borászatunktól. Szuper borválaszték. Ideális szállás elvonulni vágyóknak.

Mosoly Borvendégház
Szépen felújított kis tanya a présházunkkal szembeni dombtetőn, 2-4 személynek. Szívesen ajánljuk ezeket az eldugott kis szállásokat, mert egy nagyon egyedi, saját borvidéki élményt adnak. Kikapcsolni vágyóknak!

SXRD luxus apartmanok
A Porkoláb-völgyi tetőn, gyönyörű panorámás apartmanok, jacuzzival és szaunával. 

Szegzárd - the lodge
Modern, természetközeli, puritán pihenőhely egyedi dizájnnal. 

Fogadó a Patkolókovácshoz és
Vass Villa Vendégház
Szépen felújított családi házak Szekszárd legősibb, falusias részén. Ideális nagyobb, 6-8 fős csoportoknak is.

ENNI és INNI a környéken

Egyre gyűlnek a valódi, családi kézben lévő, minőségi helyek Szekszárdon. Ez egy lassú építkezés.

Inkább ajánljuk hát őket: barátainkat, akik jórészt a Slow Food Pannon Convivium tagjai. Olyan helyek, amikért érdemes autóba ülni.

A Kávé Háza
Büszkeségünk, hogy Szekszárdon működik az ország egyik legjobb kávézója, Tóth Sándor barista vezetésével. A Slow Food Pannon Convivium tagja. Hétfőtől szombatig 18h-ig nyitva, vasárnap zárva!

Noresa Panzió és Étterem – Szálka
Sipos Norbert és Réka családias panziója, ami mellett 2022-ben színvonalas éttermet is nyitottak. Mindenképp megér egy kirándulást!

Horog Étterem – Szálka
Szép terasz, idilli falusi környezet.

Rév Csárda – Érsekcsanád
Tinusz Gábor készíti az ország egyik, ha nem a legjobb halászlevét. Mindig egyedi, felejthetetlen élmény: frissen, tüzőn fő a hal! A Slow Food Pannon Convivium tagja.

Almalomb – Hosszúhetény
Kulináris kitérő és találkozóhely. Egy gyönyürűen felújított régi vízimalom és kertje. Rövid étlap, a hangsúly a helyi, szezonális alapanyagokon. Szeretünk itt lenni! A Slow Food Pannon Convivium tagja.

A kosárban 
termék
Összesen