MÁRTON-NAPI BORVACSORA
...bemutatjuk a Barbár 2019-et!
2022. november 11-12. 18 órától


A Barbár boraink zászlóshajója, melyet csak igazán jó évjáratokban készítünk el. 2019-es boraink nagyon szépen hozzák a Szekszárdon tipikus, érett, szerethető karaktert, mennyiségben és minőségben is csúcs évjáratnak érezzük.

Az új Barbárt a szülőhazájában, a Heimann Birtokbisztróban mutatjuk be! Márton-nap alkalmából Barbár libavacsorára hívunk benneteket, hogy kellemes, barátságos hangulatban kóstolhassátok meg a legfinomabb őszi ízeket. Az ételsort Kopis Egon szakácsunkkal közösen hangoltuk a borokhoz, házigazdaként pedig számtalan történettel, és jó borokkal várunk mindenkit, hogy az este végére elmondhassuk: BARBÁR LETTEM Heimannéknál!

 

Menü

Amuse bouche: sült répa, homoktövis, orda
Viognier 2022 hordóminta

Libamáj terrine, töltött libanyak korongok, birsalma
MammaRóza 2021

Liba esszencia leves gazdagon, grízgaluskával, zöldségekkel

Bemutatjuk a 2019-es Barbárt!
Meglepetés falatka

Brezírozott libacomb, lilakáposzta verjus-vel, ropogós burgonyás rétes
Bati Kereszt kékfrankos 2020

Salé-Sucre tányérdesszert
Heimann Ópium 2012

Kávé és víz

 

Menü: 18.500 Ft / fő
Borpárosítással: 26.000 Ft / fő

Limitált rendezvény, a pénteki és szombat estére is 40-40 helyet értékesítünk. Kérjük foglald le helyed itt, honlapunkon. A borvacsora ételsorát és a borpárosítást külön termékenként tedd a kosárba! A borpárosítás önmagában nem foglalható.

Fényképek: Laura Seidanova

A kosárban 
termék
Összesen