HEIMANN BIRTOKTÚRA
tavasz 2021
2021. május 15. szombat


Rügyező szőlőültetvényeink között kígyózó megújult túraútvonallal, két fröccsponttal, a Heimann Présháznál egy pohár borral és friss melegétellel várunk.

A program során kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára: a túra kis csoportokban, egymástól bőséges távolságot tartva bejárható. Induláskor és borászatunkba érkezéskor kérjük a maszk használatát.

A Birtoktúra egy tartalmas, fél-egész napos program.

Regisztráció és indulás 9.00-10.00 között a szekszárdi Kápolna téren. Innen indul a gyalogtúra megújult útvonallal, melynek a végállomása az Iván-völgyi tető. Itt Présházunk teraszán és udvarán este 7 óráig borozhatsz barátaiddal. Célbaérés után frissen sült melegétellel készülünk, amit szintén előre tudsz megrendelni itt.

Minden BIRTOKTÚRA jegy tartalmazza:

- útközben kettő frissítő fröccsöt és tízórait
- célbaéréskor egy pohár bort, 
- egy térképet
- egy ÚjraPoharat
- és emlékbe egy Heimann Birtoktúra kitűzőt


A BIRTOKTÚRA + ebéd jegyhez finom melegétel is jár:

- krumplistészta, sült kolbászok (megyaszói debreceni páros)
- friss vegyes saláta
- mascarponés pohárdesszert, gyümölcs, krém és morzsa

További részletek lent ☟

Frissített útvonallal!

Teljes távolság: 10 km
Szintkülönbség: 166m (111–277m)

1. Kápolna tér, Remete csurgó - regisztráció és indulás
2. Hosszú-völgyi emelkedőn felfelé, majd Kerékhegyi körút
3. Bati kereszt kilátó - fröccspont és rilettes rozskenyér
4. Baranya-völgyön lefelé (alternatív nehezebb út: Szarvas szurdik)
5. Csatári völgyön balra, a város felé
6. Porkoláb-völgyön fel, Gyöngyszem dűlő - második fröccspont
7. Porkoláb-völgyi tetőn jobbra, a Présház felé
7. Iván-völgyi tető - Heimann Présház - borozás és pihenés présházunk teraszán


További részletek

Az indulás helye a szekszárdi Kápolna tér. 9.00 és 10.00 között a regisztrációs pultnál várunk minden jelentkezőt. Itt van lehetőség parkolásra is.

Itt megkapjátok a térképet és az ételjegyeket az ebédhez. Ezen túl a túra útvonalát kitábláztuk és szalagokkal is jelöltük. Mindenki a saját tempójában haladhat, a túra nem vezetett!

A fröccsponton rozé- vagy almafröccsel és zsíros kenyérrel várunk Benneteket és egyben megtekinthető és megmászható a Bati kereszt kilátó is.

A végállomáson, a Présháznál adjuk át a kitűzőket, egy pohár bort és annak, aki megrendelte, a meleg ételt. Természetesen pincebejárásra, további borkóstolásra, fogyasztásra, vásárlásra is lesz lehetőség! A befejezést este du. 7 órára tervezzük.

A túra végén 13+1 totókérdéssel készülünk, a helyes megfejtők között 3 ajándékcsomagot sorsolunk ki. Érdemes addig is átfutni a Heimann-os tudásotokat, figyelni a túra során a részleteket!

A túrán szeretnénk kevés hulladékot termelni, ezért a frissítőpontokon minden üdítőt ÚjraPohárba töltünk, amit a jegy ára tartalmaz. A melegételt sem eldobható étkészlettel adjuk, hanem környezetbarát módon, porcelán tányéron tálaljuk.

Szeretettel és jó borokkal várunk!

A Heimann család és csapat

A kosárban 
termék
Összesen