BOGRÁCSOZÁS A SZŐLŐBEN
foglalható szombatra vagy vasárnapra


Közös főzés a Csötönyi-völgy szívében, egy pohár borral a kézben. A felejthetetlen ebéd után kockás pléden, mezítláb nézni a felhőket a legjobb barátainkkal... Itt nem telik az idő!

 

Ez a program egy-egy szűk baráti körnek / családnak szól. Behűtött borokkal, előre összekészített ételekkel, teljes eszköztárral és recepttel készülünk, így Ti főzhetitek meg a bográcsos ételt magatoknak. Miután bemutattuk a helyszínt, magatokra hagyunk Benneteket.

A teljes csomag, étel és ital 6 személyre szól, igény szerint +2 fő vagy +4 fő részére bővíthető (lásd lent). Legfeljebb 10 főt tudunk fogadni, ezt kérjük tartsátok tiszteletben!

Limitált rendezvény. Egy napra egyetlen csomagot értékesítünk. A választott napon csak a Tiétek a helyszín.

Érkezés: délelőtt 11 órától, megbeszélés szerint
Zárás: legkésőbb napnyugtakor

Helyszín: a szekszárdi Csötönyi-völgyben fekvő kékfrankos ültetvényünk melletti, fedett bográcsozó

Kérjük, a saját biztonságotok érdekében tartsátok be a koronavírusra vonatkozó szabályokat! Javasoljuk, hogy csak bizonyítottan egészséges vendégek jöjjenek bográcsozni, szükség esetén mindenki végezzen el egy gyorstesztet.

 

Választható főételek:

 • Paprikás csirke tanyasi csirkéből, burgonyával, csipetkével. A paprikás alap és a csirke előkészítve, felvágott burgonya és előfözött csipetke kimérve.
 • Halászlé bajai módon, gyufatésztával. A tisztított hal besózva és feldarabolva, halbelsőségek, főzővíz, felaprított hagyma, piros paprika kimérve.

Választható desszertek:

 • Mákos guba tepsiben sütve. Vaníliás tejjel készített mákosguba felfújt, kerámia tálban, pikáns lekvárral ízesítve, fogyasztásra készen, frissen sütve.
 • Besütött túrós palacsinta. Házi túróval töltött palacsinta, édes tejszínes mártással besütve. Személyenként 2 palacsinta.

Kérjük, hogy az egész csoport egyezzen meg azonos főételben és desszertben. 

 

A csomag tartalma:

Frissen összekészítjük egy bográcsba az általatok választott ételt. Minden részletre kiterjedő receptet kaptok, amit kis gyakorlattal nem lehet elrontani.

Minden szükséges összetevőt is odakészítünk: az étel, a fűszerek, poharak, tányérok és evőeszköz.

Megrakott tűz vár: csak el kell gyújtani és rakni rá az odakészített aprófából.

Egy karton bor:

 • 2 palack MammaRóza 2020 rozé
 • 2 palack H&F Szekszárd Kékfrankos 2018
 • 1 palack Birtokbor 2017
 • 1 palack Barbár 2017

A teljes csomag igény szerint duplázható (+ ugyanez a 6 palack) vagy tetszőlegesen bármely tételünkkel bővíthető. Tedd a kosaradba most és bekészítjük nektek!

Sütünk nektek desszertet, amit szintén Ti választhattok ki. Az igazán profik a parázs mellett melegíthetik fel.

Behűtött ivóvízzel és ásványvízzel készülünk.

 

 

A foglalás menete:

 1. Válaszd ki a kívánt időpontot és igény szerint a bővítő csomagokat: létszám bővítése +2 vagy +4 fővel, illetve +1 karton bor! Ezeket lent, a dátumok alatt találod.

 2. Rendeld meg és fizesd ki bankkártyával itt, a honlapunkon.

 3. 48 órán belül fel fogunk keresni, hogy egyeztessük az általatok választott főételt, desszertet és egyéb részleteket.

Házirend és egyéb részletek

Minden időpontra 1 csomagot értékesítünk. Az általatok választott nap csak a Tiétek.

Bármi módosítást kérjük, előre jelezzetek nekünk, legkésőbb 72 órával a program előtt! (a létszám maximum 10 főig, a borok összeállítása, további borok, érkezés, távozás tervezett időpontja)

Személyesen fogadunk, bemutatjuk a helyszínt, majd magatokra hagyunk Benneteket. Kérjük érkezzetek pontosan, az előre egyeztetett időpontban!

A bográcsozás helyszíne a szekszárdi Csötönyi-völgy szívében fekvő, elkerített szőlőültetvényünk. Autóval gond nélkül megközelíthető, parkolásra van mód. A pontos helyszínt elküldjük, illetve telefonon is segítünk elnavigálni.

Az ültetvény mellett nomád, de tiszta WC bódé áll. Kézmosó vízzel készülünk, vezetékes víz nincsen.

Vezetékes áram nincs a területen.

Kérjük az eszközeinkre, mint sajátjaitokra vigyázzatok: a keletkezett hiányt, törést vagy egyéb kárt kiszámlázzuk.

Kérjük, bánjatok gondosan a környezettel, a szőlővel. Ne hagyjatok szétszórt szemetet magatok után!

A használt edényeket, evőeszközöket az ételmaradék elkülönítése után csak tegyétek a műanyag ládába, mi gondoskodunk az elszállításukról.

A bográcsozást és a területet legkésőbb napnyugtával zárjuk.

Esős idő esetén lehetőséget biztosítunk a program egyszeri halasztására egy közösen egyeztetett időpontra, a következő 3 hónapban.

A kosárban 
termék
Összesen