Heimann

Mi ez a
HEIMANN & FIAI?

Az elmúlt évek legnagyobb változása a Heimann Birtokon, amit több évnyi felkészülés, tervezés és munka előzött meg.

Ifj. Heimann Zoltán boraival Szekszárd új arcát mutatja meg. A borvidék kiemelkedő dűlőiből, kadarkából és kékfrankosból, kifejező és igányes borokat készített, melyek Heimann & Fiai márkanév alatt mutatkoznak be. A művészi címkék is mutatják, hova vezet ezen borok útja. A legnyitottabb hazai fogyasztók mellett San Francisco, Berlin és Koppenhága legjobb borbárjait és éttermeit vettük célba.

Kíváncsi vagyok
RÓLUNK ÍRTÁK

"A legjobb magyar vörösbor, amit valaha ittam."
Wojciech Bonkowski a Bati Kereszt Kékfrankos 2018-ról

"Nagy is, komplex is, egyedi is. Odasújt, de nem bánod. A koncentráció, az ízmélység, a sav, a tannin alapján nagyívű pályafutás előtt áll. Az illat sötétebb és titokzatosabb, mint bármelyik más boré a mezőnyben."
Alföldi merlot a Barbár 2017-ről

„Szerénységük miatt könnyű volna alábecsülni azt az energiát, ösztönös intelligenciát és víziót, ami ennek a meleg, összetartó családnak a sajátja. Könnyű volna, de egyben nagy hiba is.”
Tamlyn Currin a JancisRobinson.com-on

Elolvasom a többit is
BARBÁR KLUB
Jó ide tartozni!

Leghűségesebb vásárlóink és fogyasztóink számára különleges kedvezményekkel szeretnénk meghálálni, hogy visszatérően borainkat választják, értékelik a munkánkat.

Amikor a kedvezményre jogosulttá válsz, hozzárendeljük klubtagságot a fiókodhoz és erről e-mailben értesítünk. Ezen után további vásárlásaidnál, bejelentkezés után, honlapunk automatikusan a kedvezményes árakat adja fel.

A klubtagságnak előfeltétele a regisztráció honlapunkon.

Regisztrálok
Kosárban: 
termék
Összesen: