Heimann

Az utolsó online kóstolók

Két limitált borcsomaggal készülünk (reményeink szerint) utolsó online kóstolóinkra.

A Birtokbor 2007 óta borászatunk egyik legmegbízhatóbb tétele, az elmúlt évtizedben Heimann névjeggyé vált. A Birtokbor évjáratok a csomagban négy évjárat borát küldjük és kóstoljuk meg együtt: a 2017-es, a 2016-os, a 2013-as és a 2008-as Birtokbort.

A Heimann & Fiai Kékfrankosok csomaggal az a célunk, hogy a szekszárdi borvidék adottságainkra irányítsuk a figyelmet, ezért a négy bor nagyon hasonló borászkodással született. A minőségi különbséget elsősorban a termőhely adja.

Megnézem a csomagokat
BOGRÁCSOZÁS A SZŐLŐBEN

Új programunk, melyet egy-egy szűk baráti körnek vagy családnak ajánlunk

Közös főzés a Csötönyi-völgy szívében, egy pohár borral a kézben. A felejthetetlen ebéd után kockás pléden, mezítláb nézni a felhőket a legjobb barátainkkal... Itt nem telik az idő!

A részletek itt!
Bemutatjuk:
FRANCISCUS és AGNUS 2017

Két klasszikus márkánk új évjáratát mutatjuk be:

A FRANCISCUS 2017 egy nem szokványos cuvée, balzsamos, marcipános jegyekkel és kiemelkedő érlelhetőséggel. Cabernet franc, sagrantino és kékfrankos házasítása.

Az AGNUS 2017 Édesanyám, Heimann Ági, Merlot válogatása. A Porkoláb-völgyi tető gyönyörű terméséből kiválogatott 3 legszebb barrique hordó.

Tovább olvasom
Mi ez a
HEIMANN & FIAI?

Az elmúlt évek legnagyobb változása a Heimann Birtokon, amit több évnyi felkészülés, tervezés és munka előzött meg.

Ifj. Heimann Zoltán boraival Szekszárd új arcát mutatja meg. A borvidék kiemelkedő dűlőiből, kadarkából és kékfrankosból, kifejező és igányes borokat készített, melyek Heimann & Fiai márkanév alatt mutatkoznak be. A művészi címkék is mutatják, hova vezet ezen borok útja. A legnyitottabb hazai fogyasztók mellett San Francisco, Berlin és Koppenhága legjobb borbárjait és éttermeit vettük célba.

Kíváncsi vagyok
RÓLUNK ÍRTÁK

"A legjobb magyar vörösbor, amit valaha ittam."
Wojciech Bonkowski a Bati Kereszt Kékfrankos 2018-ról

"Nagy is, komplex is, egyedi is. Odasújt, de nem bánod. A koncentráció, az ízmélység, a sav, a tannin alapján nagyívű pályafutás előtt áll. Az illat sötétebb és titokzatosabb, mint bármelyik más boré a mezőnyben."
Alföldi merlot a Barbár 2017-ről

„Szerénységük miatt könnyű volna alábecsülni azt az energiát, ösztönös intelligenciát és víziót, ami ennek a meleg, összetartó családnak a sajátja. Könnyű volna, de egyben nagy hiba is.”
Tamlyn Currin a JancisRobinson.com-on

Elolvasom a többit is
BARBÁR KLUB
Jó ide tartozni!

Leghűségesebb vásárlóink és fogyasztóink számára különleges kedvezményekkel szeretnénk meghálálni, hogy visszatérően borainkat választják, értékelik a munkánkat.

Amikor a kedvezményre jogosulttá válsz, hozzárendeljük klubtagságot a fiókodhoz és erről e-mailben értesítünk. Ezen után további vásárlásaidnál, bejelentkezés után, honlapunk automatikusan a kedvezményes árakat adja fel.

A klubtagságnak előfeltétele a regisztráció honlapunkon.

Regisztrálok
Kosárban: 
termék
Összesen: