Heimann


BIRTOKTÚRA szüret
2021. október 16.

Fél-egész napos túra a gyönyörű, szüreti őszi tájban, szőlőültetvényeink között kígyózó megújult túraútvonallal, két fröccsponttal (hűvös idő esetén forralt borral). A túra végén a Heimann Présháznál egy pohár borral és friss melegétellel várunk.

Részletek itt
A hónap bora augusztusban
HEIMANN VIOGNIER 2020

Kóstold meg közönségkedvenc fehérborunk új évjáratát! Frissítő savak, fehérhúsú gyümölcskavalkád és krémes textúra.

Megrendelem
Mi ez a
HEIMANN & FIAI?

Az elmúlt évek legnagyobb változása a Heimann Birtokon, amit több évnyi felkészülés, tervezés és munka előzött meg.

Ifj. Heimann Zoltán boraival Szekszárd új arcát mutatja meg. A borvidék kiemelkedő dűlőiből, kadarkából és kékfrankosból, kifejező és igányes borokat készített, melyek Heimann & Fiai márkanév alatt mutatkoznak be. A művészi címkék is mutatják, hova vezet ezen borok útja. A legnyitottabb hazai fogyasztók mellett San Francisco, Berlin és Koppenhága legjobb borbárjait és éttermeit vettük célba.

Kíváncsi vagyok
RÓLUNK ÍRTÁK

"A legjobb magyar vörösbor, amit valaha ittam."
Wojciech Bonkowski a Bati Kereszt Kékfrankos 2018-ról

"Nagy is, komplex is, egyedi is. Odasújt, de nem bánod. A koncentráció, az ízmélység, a sav, a tannin alapján nagyívű pályafutás előtt áll. Az illat sötétebb és titokzatosabb, mint bármelyik más boré a mezőnyben."
Alföldi merlot a Barbár 2017-ről

„Szerénységük miatt könnyű volna alábecsülni azt az energiát, ösztönös intelligenciát és víziót, ami ennek a meleg, összetartó családnak a sajátja. Könnyű volna, de egyben nagy hiba is.”
Tamlyn Currin a JancisRobinson.com-on

Elolvasom a többit is
A kosárban 
termék
Összesen